Als je hebt besloten om een hond te adopteren is dit waarschijnlijk een goed overwogen beslissing. Een mooie maar ingrijpende gebeurtenis voor jou en voor je eventuele gezin. Door een nieuw gezinslid zal de structuur in de gezinssituatie veranderen. Om dit soepel te laten verlopen bied ik advies in de keuze van je aanstaande hond en hulp bij de introductie van dit nieuwe lid in zijn of haar roedel, namelijk jij en je gezin.  

Welke hond past bij je, bij je eventuele gezinsleden. Welke energie heeft je gezin en welke hond, welke energie past daar dan perfect bij? Wat verwacht je van je nieuwe hond? Wat hoop je ervan? Wat wil je liever voorkomen? En hoe kun je deze intensieve tijd soepel laten verlopen? Ik kan en wil je hier graag bij helpen. 

Related Works

2 Comments

  1. I’m not sure where you are getting your information, but great
    topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more.

    Thanks for wonderful information I was looking for
    this info for my mission.

  2. Voor een gezin kan ik een Viszla aanbevelen. Je zou zelfs kunnen overwegen om twee exemplaren van dit Hongaarse hondenras te nemen. Ze zijn ontzettend sociaal, speels en goed te trainen. Bovendien zijn ze kortharig. Het zijn uitstekende kindervrienden. Wel hebben ze veel beweging nodig.


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *