Voor jou en je kleine hond bied ik een unieke puppytraining aan. De reden dat ik denk dat mijn puppylessen anders en beter zijn ten opzichte van veel puppycursussen is dat ik je ga helpen je puppy te begrijpen, basisregels aan te leren en op te voeden. Wat ik veel zie in de bestaande puppycursussen is dat er vooral heel veel gevoerd en geaaid wordt, wat zorgt voor drukke energie. Dit is natuurlijk heel gezellig en leuk, maar ik denk dat iedereen dat zelf thuis ook al wel kan. Daar hoef je niet voor naar een dure cursus!  

Vanaf het begin richt ik de lessen op het aanleren van regels en grenzen  voor de puppy, en een goede band op te bouwen tussen jou en je puppy. Zo creëer je meteen vanaf het begin een stabiele basis en sla je geen zaken over in het opvoeden van je puppy. Wanneer de puppy deze regels en grenzen kent en snapt, kun je de aandacht gaan richten op het aanleren van kunstjes, het spelen, of wat je dan ook maar leuk vindt. 

Waarom deze regels en grenzen? Denk eens aan het opvoeden van een kind. Als je een kind opvoedt heb je duidelijke regels nodig om fijn samen te kunnen leven. Bijvoorbeeld ‘niet door elkaar heen praten’, ‘een uurtje tv kijken per dag’, ‘schoenen uit op de bank’ etc. Dat zijn nog maar een paar voorbeelden van de regels die veel mensen maken met hun kinderen. Deze regels zijn er, en 99% van de tijd houdt het gezin zich er aan, mits ze consequent worden aangeleerd. Zo werkt dat dus ook bij puppy’s en honden. Ja, ondanks hun vaak verleidelijke lieve, grote puppy-ogen..

Related Works